سلامت و پزشكي

سلامت و پزشكي

<-PostTitle->

واژه ي خونريزي مقعد به معناي مشاهده ي هر مقدار خون در مدفوع هنگام اجابت است. البته نميتوان گفت خونريزي هميشه به ركتوم ربط دارد و ميتواند از ديگر نقاط روده ناشي شده باشد. واژه ي مناسب تر : خونريزي دستگاه گوارش يا GI مي باشد. دليل و علت خونريزي GI بسيار متنوع است كه در ادامه به آنها مي پردازيم.

روده چيست؟

روده (دستگاه گوارش) از دهان شروع و به مقعد خاتمه مي يابد. زمانيكه غذا ميخوريم يا چيزي مينوشيم مواد مسير ناي را طي كرده و به معده مي رسند . معده غذا را خرد و آن را به روده ي كوچك عبور ميدهد.

روده چيست؟

روده ي كوچك چند متر طول دارد و در آنجا غذا هضم و جذب ميشود. سپس غذاي هضم نشده (آب و ضايعات) به روده ي بزرگ منتقل ميشود. روده ي بزرگ حدود 150 سانتيمتر طول دارد و به چهار بخش تقسيم بندي ميشود : صعودي ، عرضي ، نزولي و سيگموئيد روده بزرگ. مقداري آب و نمك از طريق در روده بزرگ جذب بدن ميشود. روده بزرگ سپس به ركتوم كه حدود 15 سانتيمتر طول دارد ختم ميشود. ركتوم مدفوع را ذخيره و به مقعد عبور ميدهد.

انواع خون ريزي مقعد ، خونريزي GI

زمانيكه خونريزي GI داريد ، پزشك موارد زير را بررسي خواهد كرد:

  • شدت خونريزي

خونريزي مقعد ميتواند از ملايم تا شديد (با خطر جاني) فرق كند. در اكثر موارد خونريزي ملايم و متناوب است كه در اين حالت تمام تست ها بصورت سرپايي انجام ميشود و خطر خاصي بيمار را تهديد نميكند . البته اگر مقدار خون زياد شد بايد به پزشك مراجعه شود.

بعضي مواقع خونريزي در دستگاه گوارش آنقدر كم است كه قابل مشاهده نيست و مقدار آن به اندازه اي نيست كه رنگ مدفوع را تغيير دهد و فقط آزمايش مدفوع قادر به شناسايي آن است كه در ادامه به آن خواهيم پرداخت.

  • خونريزي از كجا مي آيد؟

منشا خونريزي ميتواند از هر بخش از دستگاه گوارش باشد ، ولي بطور كل بايد گفت :

  • خونريزي از مقعد يا بخش آخر ركتوم است . خون تازه و شفاف است و با مدفوع تركيب نشده و با خارج شدن مدفوع مشاهده و يا مدفوع را بصورت رگه رگه پوشانده است. اين مورد مثلا از زخم مقعد (شقاق) يا از بواسير ايجاد شده است .(توضيح در ادامه)
  • خونريزي از روده است. خون با مدفوع تركيب و رنگ تيره دارد. خونريزي ميتواند بخاطر كوليت ، بيماري ديورتيكولي يا تومور روده باشد. البته بعضي مواقع اگر خونريزي سريع باشد باز رنگ آن شفاف و با مدفوع تركيب نشده است مثلا اگر خونريزي ناگهاني و زياد از بخش ديورتيكول باشد.(توضيح در ادامه)
  • خونريزي از معده يا روده كوچك است. خون براي خروج بايد مسير طولاني سير كند كه در نتيجه تغيير يافته و تيره شده و با مدفوع تركيب ميشود. در اينصورت مدفوع تيره و اصطلاحا به آن melaena گفته ميشود. اين مورد بخاطر خونريزي معده يا زخم اثني عشر است . توجه: melaena يك وضعيت اورژانسي محسوب شده و نشانه ي خونريزي شديد در معده يا اثني عشر است و ميبايست سريعا با پزشك معالج در ميان گذاشته شود.

منبع: كلينيك پايتخت


امتیاز :

بازدید :

برچسب ها : خونريزي مقعد،

ادامه مطلب

تاريخ : ۳۱ فروردين ۱۳۹۸ | ۰۳:۰۲:۵۴ | نویسنده : مهدي پدرام اصل |

<-PostTitle->

سندرم روده تحريك‌پذير يا آي‌بي‌اِس (IBS‏) نوعي اختلال در روند كاركرد روده مي باشد كه درد مزمن شديدي در ناحيه شكم به همراه دارد كه باعث اذيت و نفخ و تغييرات در عادات روده‌اي، فاقد هر دليل ارگانيك ديگري، معلوم مي گردد. اسهال يا يبوست از شايع ترين نشانه هاي اين بيماري به شمار مي آيد.

نوعي از بيماري سندرم تحريك پذير است كه در آن اسهال علت اصلي آن است و IBS-D و نوعي كه يبوست علامت غالب را تشكيل دهد IBS-C، اطلاق مي شود و به نوعي كه اين دو نشانه متناوباً ظاهر شوند IBS-A مي‌گويند. آي‌بي‌اس شايد پس از يك عفونت ايجاد شود كه به آن آي‌بي‌اس پس از عفونت، يا IBS-PI مي گويند.

يك واقعهٔ استرس‌زا در زندگي يا شروع بلوغ، مي‌تواند بي دليل پزشكي ديگري، شروع آي‌بي‌اس باشد. انواع گوناگوني از جمله عدم جذب فروكتوز، بيماري سلياك، عفونت‌هاي خفيف و عفونت‌هاي انگلي مثل ژيارديازيس، انواع بيماري‌هاي التهابي روده، يبوست مزمن عملكردي، و دردهاي عملكردي مزمن در ناحيه شكم احتمال دارد به شكل آي‌بي‌اس تظاهر كنند. در آي‌بي‌اس، آزمايش‌هاي رايج باليني هيچ‌ نوع اختلالي را معلوم نمي كنند، هر چند روده‌ها احتمال دارد حساسيت بيشتري نسبت به بعضي محرك‌هاي خاص مثل تست عبور بالون نشان دهند.

برخلاف آنكه علت دقيق آي‌بي‌اس معلوم نيست، متداول ترين تئوري اين است كه آي‌بي‌اس از اختلال در تعامل ميان مغز و دستگاه گوارش به وجود مي‌آيد، با آنكه لحتمال دارد نوعي اختلال در فلور روده‌ها يا دستگاه ايمني بدن نيز در ايجاد آنسهيم باشد. آي‌بي‌اس در بيشتر بيماران باعث پديد آمدن شرايط خطرناك نمي‌شود اما به‌ دليل عوارض جانبي مثل درد مزمن و خستگي، مي‌تواند هزينه‌هاي درماني گزافي براي بيمار داشته باشد و باعث افزايش غيبت بيماران از محل كارشان شود. محققان گزارش كرده‌اند كه شيوع بالاي سندرم روده تحريك‌پذير، مي‌تواند سبب بالا رفتن هزينه‌هاي اجتماعي شود. اين بيماري همچنين يك بيماري مزمن است كه مي‌تواند كيفيت زندگي بيمار را به طور قابل توجهي تحت تأثير قرار دهد.

 


امتیاز :

بازدید :

برچسب ها : ،

ادامه مطلب

تاريخ : ۳۱ فروردين ۱۳۹۸ | ۰۲:۳۸:۲۱ | نویسنده : مهدي پدرام اصل |

<-PostTitle->

درمان خانگي كيست مويي و درمان كيست مويي با دارو روشهايي هستند كه مي‌توانند تاثير بسياري در روند بهبود اين بيماري داشته باشند. كيست مويي يا كيست پيلونيدال از انواع بيماري هاي دردناك و آزار دهنده نشيمنگاه است، كه درد بسيار و عفونت را به همراه مي آورد. اين كيست معمولاً در ناحيه پايين دنبالچه ايجاد شده و علت هاي گوناگوني براي ابتلا به اين بيماري در فرد وجود دارد. كيست مويي در مردان و جوانان شايع تر ديگر گروه ها مي باشد. در ادامه به بحث حول اين بيماري مي پردازيم:

آيا كيست مويي با دارو درمان ميشود؟

تاثير دارو بر كيست تنها در ميزان عفونت آن تاثير گذاشته و وابسته به مرحله اي است كه بيماري در آن قرار دارد، اگر ميزان عفونت و چرك ايجاد شده بر اثر كيست اندك باشد پزشك ممكن است داروهاي آنتي بيوتيك تجويز نمايد. اما بطور كلي مي توان گفت استفاده از دارو، درمان قطعي اين بيماري شناخته نمي شود بلكه كيست مويي تنها بايد برداشته و يا تخريب شود تا درمان قطعي بر روي آن انجام گيرد.

درمان خانگي كيست مويي

همان طور كه در قسمت قبل هم اشاره شد، اين بيماري را نمي توان با استفاده از داروهاي شيميايي و خانگي درمان نمود، بلكه درمان كيست مويي از طريق جراحي و ليزر امكان پذير است. اما استفاده از داروهاي طبيعي و خانگي بي تاثير نبوده، و مي تواند در كاهش علائم ناشي از اين بيماري از جمله درد و عفونت موثر باشد.

 

تصوير درمان خانگي كيست موسس

 

برخي از مهمترين داروهاي خانگي به اين شرح است:

سير

سير خواص بيشماري دارد، و بي شك در فرآيند درمان خانگي كيست مويي موثر است، سير با دارا بودن خاصيت آنتي بيوتيكي و ضد قارچي سيستم ايمني بدن را تقويت نموده و به درمان اين بيماري مي پردازد. براي استفاده از اين ماده لازم است يك يا چند حبه سير را له نموده و براي چند دقيقه بر روي كيست قرار دهيد. جهت اثر بخشي اين درمان را به مدت يك هفته و روزي يكبار تجديد نماييد.

زردچوبه

زردچوبه داراي خواص ضد التهابي است، و قادر است درد،عفونت و التهاب را كاهش دهد. براي استفاده از اين ماده جهت درمان كيست مويي لازم است مقداري زردچوبه را با آب و يا شير مخلوط نموده و خميري را تهيه كنيد، خمير زردچوبه تا زماني كه خشك شود بايد روي پوست باقي مانده و سپس شسته شود. اين درمان خانگي كيست مويي را بايد دوبار در روز و به مدت چند هفته ادامه دهيد.

آلوئه ورا

آلوئه ورا يك درمان قوي و موثر در از بين بردن علائم بيماري كيست مويي مثل درمان درد و تورم ناشي از آن مي باشد. اين گياه داراي خواص ضد آنتي باكتريال مي باشد.براي استفاده از اين روش درماني يك برگ از آلوئه ورا را تهيه نموده و ژل آن را خارج كنيد و مدت 20 دقيقه بر روي كيست قرار داده و سپس بشوييد. اين درمان خانگي را بايد حداقل 4 مرتبه در روز تكرار كنيد.

عسل

عسل ماده اي فوق العاده قوي مي باشد كه داراي خواص ضد التهابي و ضدعفوني كننده است. براي درمان خانگي كيست مويي با استفاده از عسل بايد مقدار عسل خالص را تهيه نموده و بر روي كيست بزنيد و يا اينكه مي توانيد يك قاشق عسل را در آب گرم حل نموده و بنوشيد.

نمك

نمك خواص بيشماري دارد و در كاهش التهاب و سوزش ناشي از كيست بسيار مفيد است،براي اين منظور مي توانيد از حمام آب و نمك استفاده كنيد در واقع مقداري نمك را به وان آب گرم اضافه نموده و براي مدت چند دقيقه در آب بنشينيد.

چاي كيسه اي

چاي كيسه اي داراي خواص اسيدي بوده، كه از عفونت جلوگيري نموده و در درمان خانگي كيست مويي موثر است. همچنين خواص ضد التهابي چاي كيسه اي درد و تورم را كاهش مي دهد. ابتدا چاي كيسه را به مدت 5 دقيقه در آب ولرم خيس كنيد، سپس كيسه را به مدت 10 دقيقه روي محل عفونت قرار دهيد. اين روش درماني با چند بار در روز و به مدت چند روز تكرار شود.

سركه سيب

سركه سيب داراي ماهيت اسيدي است و ph پوست را تنظيم مي كند، براي انجام اين روش درمان خانگي كيست مويي كافي است مقدار پنبه را به سركه سيب آغشته كرده و بر موضع قرار دهيد. اين روش درماني بايد حداقل 2 بار در روز تجديد شود.

كمپرس سرد و گرم

استفاده از كمپرس سرد ميتواند درد ناشي از كيست مويي را كاهش دهد و كمپرس گرم براي چرك و عفونت ناشي از اين بيماري مفيد است اما هيچ يك از آنها از پيشروي اين بيماري جلوگيري نمي كنند.

 

منبع: clinicdarman.com


امتیاز :

بازدید :

برچسب ها : كيست مويي، درمان خانگي كيست مويي، كيست پيلونيدال،

ادامه مطلب

تاريخ : ۲۴ فروردين ۱۳۹۸ | ۰۳:۳۳:۱۹ | نویسنده : مهدي پدرام اصل |

<-PostTitle->

مشاهده خون در مدفوع شايدشما را بترساند. پيدا شدن خون در مدفوع بيانگر آن است كه بخشي از دستگاه گوارش شما دچار خونريزي شده است. در اين مقاله عوامل بروز، مدفوع خوني و آنچه را كه بايد انجام دهيد را به طور مفصل توضيح داده ايم.

 


امتیاز :

بازدید :

برچسب ها : ،

ادامه مطلب

تاريخ : ۲۴ فروردين ۱۳۹۸ | ۰۳:۲۰:۱۶ | نویسنده : مهدي پدرام اصل |

<-PostTitle->

كيست مويي جزو امراضي است كه نوع آن خوشخيم مي باشد و عليرغم آنكه مي گويند يك نوع سرطان است بايد بگوييم مطلقا ارتباطي با سرطان ندارد. دست كم مي توان اينگونه گفت كه در آغاز بروز آن، كاملا از بيماري سرطان مجرا است. كيست مويي حاوي عفونت است و اين عفونت سبب برور درد مي گردد و حفره هاي كوچك آن منجر به توليد بوي بد مي شود.

كيست مويي چيست؟

سينوس پيلونيدال (PNS) يا به زبان عاميانه كيست مويي به حفره اي گفته مي شود كه به شكل يك سوراخ ريز، در بالاي خط باسن و پايين استخوان دنبالچه به وجود آمده باشد. كيست مويي يك تونلي است كه درون آن مو مي باشد و داراي چند دهانه‌ي كوچك است كه به روي پوست باز شده است و اغلب هم درد فراواني به همراه دارد.

در مجموع بايد گفت به ندرت اتفاق مي افتد كه كيست مويي در قسمت هاي ديگر بدن ديده شود اما در زير بغل نيز امكان دارد شاهد كيست مويي باشيم. كيست مويي در آقايان رايج تر است و افرادي كه مبتلا به اين بيماري مي شوند اغلب زمان ريادي را در حالت نشسته مي گذرانند. مردها بدن پرمو تري دارند و به همين خاطر اين بيماري در آن ها بيشتر اتفاق مي افتد و امكان بروز آن در آقايان چندين برابر زنان است.

براي مداواي بيماري مقعدي كيست مويي نبايد صبر كنيم تا به مرحله سخت و دردآور آن برسد، تشخيص اين بيماري توسط پزشك بسيار كار ساده ايست و درمان آن در مراحل اوليه بسار راحت تر است. به همين خاطر توصيه مي كنيم هر چه زودتر خجالت را كنار بگذاريد و در صورتي كه با اين مشكل مواجه هستيد پيش از آنكه تبديل به يك مشكل ملال آور شود و بخوايد درد زيادي را تحمل كنيد نسبت به درمان آن اقدام نماييد.

علائم كيست مويي

شما چگونه مي توانيد متوجه شويد كه كيست مويي داريد؟

نشانه هاي كيست مويي يا سينوس پايلونيدال بدين گونه مي باشد:

  • پيدايش عفونت و تب و لرز و حالت تهوع با ترشح چرك و خونابه
  • احساس درد با لمس قسمت مبتلا به سينوس
  • پيدايش عفونت به همراه تورم قرمز رنگ با درد ناخوداگاه
  • پيدايش آبسه و به دنبال آن درد فراوان (كيست مويياغلب داراي درد فراواني است).
  • تشكيل گودال هاي زير پوستي در بين دو قسمت باسن و يا اندكي بالاتر از مقعد
  • توليد بوي بد ترشحات در كيست مويي
  • پيدايش درد در زمان نشستن

علل ايجاد كيست مويي يا سينوس پيلونيدال

با اينكه تا به حال دليل مشخصي براي به وجود آمدن بيماري كيست مويي يا سينوس پيلونيدال يافت نشده است، ولي براساس تجربيات پزشكان دليل آن را عوامل اكتسابي و تلفيقي از تغييرات هورموني بعد از بلوغ، رشد مو و اصطكاك ناشي از البسه در زمان زياد مي پندارند.

هورمونهاي جنسي براي نخستين بار در سن بلوغ شروع به توليد مي كنند كه با هدف قرار دادن غدد سباسه احتمال دارد شروعي براي بيماري پيلونيدال باشد. از سوي ديگر مسائل ديگري كه سبب انجام اين فرآيند مي گردد، بدين شكل است كه موهاي در حال رشد در آن نقطه را وادار به رشد در زير پوست مي‌كنند. طبيعت بدن بدين شكل است كه موهاي زير پوستي را به عنوان يك جسم خارجي مي پندارد و در برابر آن يك پاسخ ايمني نسبت مي دهد. اين واكنش ايمني ممكن است به صورت كيست در نواحي موها واكنش دهد. و در نتيجه پوست تحريك شده متورم، قرمز و همراه با دردخواهد بود.

عواملي كه باعث بيماري سينوس پيلونيدال مي شود با برخورداري ار اين عوامل تشديد پيدا خواهد كرد:

  • داشتن شغل هاي كم تحرك
  • وزن بالا
  • عوامل ژنتيكي
  • سابقه ضربه به نواحب پايين كمري مانند نشيمن‌گاه
  • سن: اين بيماري مي تواند در هر سني بروز پيدا كند اما در بين بزرگسالان جوان از سن ۱۵ تا ۴۰ سال متداول تر است.
  • جنس مذكر
  • استفاده از البسه تنگ
  • عدم بهداشت فردي ضعيف: با رعايت نكردن بهداشت سبب آلودگي پوستي و عفونت شده و در نتيجه كيست مويي به وجود مي آيد.

دليل ابتلا به كيست مويي هر چه كه باشد، در نهايت منجر به اين مي شود يك مو زير پوست گير مي كند و در پي آن التهاب و تحريك بافتي به وجود مي آيد و اگر هم آلوده باشد چرك مي كند و شرايط سختي را براي بيمار به وجود مي آورد.

راه و روش هاي درمان كيست مويي

درمان قطعي بيماري كيست مويي جراحي مي باشد و تا وقتي كه اين كيست داراي عفونت باشد اين بيماري به دفعات عود خواهد كرد كه ھمراه با ترشح چرك و درد مي باشد. در نتيجه درمان خانگي و داروئي روش موثري در درمان سينوس موئي نمي باشد.
تنها راهي كه در خصوص درمان كيست مويي پاسخگو است جراحي مي باشد كه در روش هاي سنتي با برداشتن اين توده به شكل گسترده انجام مي شود و باعث ايجاد يك حفره بزرگ مي گردد كه تقريبا ۲ ماه زمان مي برد تا حفره پر و بسته شود. در بعضي موارد براي بستن اين حفره نياز به روش هاي جراحي پلاستيك وسيع است. خوشبختانه امروزه با درمان كيست مويي با ليزر ، جراحي بسيار راحت تر و بي درد سر تر از قبل شده است.

زمان مراجعه به دكتر متخصص و مراقبت هاي پزشكي جهت درمان كيست مويي

اغلب بيماران زماني به پزشك مراجعه مي كنند كه مو وارد بدن شده و باعث يك عفونت موضعي شده باشد. در چنين شرايطي به تدريج كيست به صورت يك آبسه در آمده و منجر به درد و توده پشت مي گردد. بيماران براي درمان كيست مويي مي توانند براي مشاوره و جراحي به بهترين پزشك اقدام نموده تا سلامتي خود را به دست آورند.

بعد از انجام جراحي و برش، درناژ يا برداشتن، زخم بايد با آلژينات پانسمان شود. البته در زمان بهبود، زخم مي‌تواند با يك پانسمان فومي كه در محل مناسب قرار داده شده و پانسمان ديگري روي آن، مراقبت شود. پانسمان فومي با باز نگه داشتن زخم، از بسته شدن زود هنگام لبه‌هاي زخم جلوگيري مي‌كند. براي كمك به انقباض زخم، هر دو هفته يك بار استنت جديد لازم است. در صورتي كه علائمي از عفونت مشاهده شود، نبايد از استنت استفاده كرد. در هر معاينه، بايد موها و هر نوع ماده خارجي از زخم بيرون آورده شود و با اصلاح هفتگي، بايد از رشد مو در اين ناحيه جلوگيري كرد.

درمان كيست مويي با ليزر در كلينيك مهنا

درمان با ليزر كيست مويي را مي توان در ۲ مرحله انجام داد و از لحاظ ميزان برداشتن ضايعه ھيچ فرقي با جراحي ندارد ولي مزاياي زيادي نسبت به جراحي سنتي دارند و كه عبارتنداز:

  • عدم نياز به بيھوشي عمومي يا نخاعي و بستري شدن دربيمارستان
  • عدم وجود درد و خونريزي در جراحي با ليزر به شكلي كه بيمار فرداي روز عمل ميتواند خيلي راحت بنشيند، در حالي كه در جراحي به روش سنتي بيمار حداقل بايستي چند ھفته در منزل استراحت كند و قادر به انجام كارهاي روزمره نخواهد بود.
  • درجراحي با ليزر كيست مويي احتياجي به پانسمان داخل زخم و تراشيدن زخم نيست و پس از يك روز مي تواند حمام كند و داخل زخم را با آب و صابون بشويد ولي در جراحي به روش سنتي پانسمان داخل زخم و تراشيدن زخم الزامي است .
  • ميزان عود در ھر دو روش سنني و ليزر به يك اندازه است و تقريبا در ۱۰% موارد امكان عود وجود دارد ولي در صورتي كه پس از جراحي با ليزر و بھبود زخم پوست ناحيه عمل با ليزرھاي از بين برنده مو تابش بگيرد ميزان عود به ٢% كاهش مي يابد.

ما در كلينيك مهنا توانسته ايم با استفاده تيمي مجرب و حرفه اي و بهترين پزشك جراحي بيماري نشيمنگاهي و همچنين برخورداري از مجهز ترين دستگاه هاي جراحي نوين خدمات بسيار خوبي را در اسرع وقت به بيماران ارائه دهيم.

هزينه درمان با ليزر كيست مويي

هزينه هاي درمان با ليزر مبلغ مشخصي ندارند و خوشبختانه هم اكنون بيماراني كه بيمه تكميلي هستند، با رايزني هاي صورت گرفته مي توانند پس از جراحي با ليزر با نامه اي از سوي پزشك خود، به اداره بيمه مراجعه كرده و هزينه عمل خود را از بيمه دريافت نمايند.

همچنين بايد گفت براي تعيين مبلغ درمان با ليزر كيست مويي حتما به پزشك مراجعه نماييد تا پس از معاينه هزينه جراحي به شما اعلام گردد.

 

منبع: jarahlaser.com/كيست/


امتیاز :

بازدید :

برچسب ها : ،

ادامه مطلب

تاريخ : ۱۸ فروردين ۱۳۹۸ | ۰۸:۳۱:۰۷ | نویسنده : مهدي پدرام اصل |

<-PostTitle->

بيماري سلياك كه به آن اسپروي سلياك هم گفته مي شود يك بيماري است كه باعث اختلال خودايمني روده باريك با زمينه ژنتيكي (ارثي) مي شود. در اين بيماري گوارشي پرزهاي روده باريك صدمه ديده و در جذب مواد مشكل به وجود مي آورد. و زماني كه بيماران مبتلا به سلياك پروتئيني از گروه گلوتن (gliadin) كه در بعضي از غلات مثل گندم، جو، چاودار و گاه جوي دوسر يافت مي شود را استفاده نمايند دچار نشانه هاي عدم تحمل مي‌شوند. اغلب ورود گلوتن به سلولهاي پرزهاي روده باعث جواب سيستم ايمني مي‌ گردد. عكس العمل التهابي باعث شده سببتحليل پرزهاي روده (villous atrophy) و پايين آمدن فعاليت آنزيمهاي روده شود. به اين خاطر كه قسمت عمده‌اي از جذب مواد غذايي در روده در پرزهاي روده صورت مي‌گيرد تخريب پرزها باعث سوء جذب مي‌شود. معمولا بيماران مبتلا به سلياك، ژنتيكي هستند. بيماري سلياك مسري يا سرطان زا نيست. اين بيماري اغلب در زمان دوران شيرخوارگي يا ابتداي كودكي (دو هفتگي تا يك سالگي) شروع مي‌شود.ممكن است نشانه هاي علايم زماني چديدار شوند كه كودك براي نخستين بار شروع به خوردن غذاهاي حاوي گلوتن مي‌كند. در بزرگسالان، نشانه ها امكان دارد به مرور و در عرض چند ماه يا حتي چند سال بروز پيدا كند. شيوع سلياك در اروپا يك در پانصد است. در استان تهران نيز ۱۵۰ مبتلا به‌ اين بيماري تشخيص داده شده‌ است. بيماري سلياك همچنين با عناوين اسپروي غير حاره‌اي و بيماري روده باريك حساس به گلوتن شناخته مي شود. بعضي مواقع احتمال دارد بيماري سلياك با بيماري سندروم روده تحريك پذير اشتباه گرفته شود كه در صورت تشخيص اشتباه، بيماراني كه درمانهاي مرتبط با سندروم روده تحريك پذير را دريافت كنند بهبود نخواهند يافت.

 

 

 


امتیاز :

بازدید :

برچسب ها : ،

ادامه مطلب

تاريخ : ۱۷ فروردين ۱۳۹۸ | ۰۲:۱۵:۱۴ | نویسنده : مهدي پدرام اصل |




سئو کار حرفه ای / خرید پیج اینستاگرام / باربری / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی در مشهد / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد  /سایت ایرونی  / بازی اندروید  /  خدمات گرافیک آریا گستر  / فروش پیج آماده آریا گستر / نیازمندی های نظافتی / وکیل در مشهد / ارز دیجیتال / نیازمندی های قالیشویی / مبل شویی / املاک شمال  / آرد واحد تهران / فیزیوتراپی سیناطب / sell Instagram account safely / نیازمندی های گردشگری / نیازمندی های سالن زیبایی