سلامت و پزشكي

سلامت و پزشكي

<-PostTitle->

به گزارش شبكه اطلاع رساني راه دانا؛ كيست مويي يا همان سينوس پيلونيدال عارضه اي است كه در انتهاي ستون فقرات و بر روي استخوان دنبالچه ايجاد مي شود. اين بيماري معمولاً در سن بين 15 تا 30 سال گريبان افراد را مي گيرد و بعد از سن 40 سال احتمال ابتلا به آن كمتر مي شود. كيست مويي بيشتر در افراد پرمو و يا افرادي كه سابقه ژنتيكي اين بيماري را دارند ديده مي شود. بنابراين چون زنان به دليل طبيعت خود موهاي بدنشان كمتر از مردان مي باشد مي توان گفت كيست مويي بيشتر در مردان به وجود مي آيد.

كيست مويي عفونتي است كه بيشتر در ناحيه دنبالچه پايين كمر ايجاد مي شود اما ممكن است در جاهاي ديگري از بدن هم به وجود بيايد. اين بيماري به صورت حفره يا سوراخ بر روي پوست به وجود مي آيد و اگر به آن بي توجه باشيد و آن را جدي نگيريد ممكن است داخل كيست مويي پر از چرك و عفونت شود كه در اين صورت درد شديدي خواهد داشت. در حال حاضر با كشف روش هاي متنوع و نوين درمان براي اين بيماري جاي نگراني نيست و به راحتي ميشود آنرا درمان و يا حتي از ايجاد آن پيشگيري نمود.

نشانه ها و علائم كيست مويي

در ابتدا شما نشانه و يا علائم خاصي به جز يك برآمدگي روي پوست مشاهده نمي كنيد اما به مرور زمان علائمي مثل درد، ترشح چرك و يا خون، بوي بد و التهاب هم به علائم آن اضافه مي شود. به عبارت ديگر چون يكي از دلايل ايجاد اين بيماري برگشت مو به داخل است، درون سوراخ و يا حفره اي كه ايجاد شده گلوله هاي مو و چرك و عفونت جمع مي شود.

  • بعد از مدتي ممكن است هنگام نشستن و يا حتي ايستادن در ناحيه نشيمنگاهي خود درد احساس كنيد.
  • كيست مويي اگر عفوني شود ممكن است به اندازه يك گردو ورم داشته باشد.
  • اطراف ناحيه اي كه عارضه در آن ايجاد شده ملتهب و قرمز مي شود و لمس آن با دست هم دردناك است.
  • ترشح خون و چرك و عفونت كه همراه با بوي بسيار بدي مي باشد.
  • خارج شدن مو از ناحيه كيست مويي همانند شكل زير

 

  • به وجود آمدن چند سوراخ بر روي پوست
  • همچنين ممكن است فردي كه به كيست مويي مبتلا شده است تب خفيفي هم داشته باشد.

علت و يا عامل ايجاد كيست مويي

علت اصلي اين عارضه همان برگشت مو به داخل پوست است به صورتي كه مو به جاي اينكه به بيرون رشد كند به سمت داخل پوست رشد مي كند و زير پوست كلاف هايي از مو تشكيل داده مي شود. دلايل ديگري هم براي اين بيماري وجود دارد كه در اينجا به آنها اشاره خواهيم كرد:

  • ارثي بودن و ژنتيك
  • پرمويي
  • مشكلات هورموني در دوران نوجواني و جواني
  • كم تحركي و نشستن هاي طولاني مدت
  • چاقي و ميزان تعرق زياد

پيشگيري

از آنجايي كه بين ايجاد اين بيماري و سبك زندگي رابطه مستقيمي وجود دارد پس مي توان به راحتي و با رعايت برخي نكات كه در اينجا ذكر مي شود از كيست مويي پيشگيري نمود.

  • بهتر است براي اصلاح موهاي زائد خود از تيغ استفاده نكنيد بهترين گزينه براي از بين بردن موهاي ناحيه حساسي مثل بالاي باسن ليزر مي باشد.
  • ثابت نگه داشتن وزن متعادل و رژيم غذايي مناسب
  • مصرف آب و مايعات كافي
  • حمام كردن به طور مرتب و رعايت بهداشت فردي
  • ورزش كردن و فعاليت و تحرك فيزيكي
  • استفاده از لباس هاي آزاد نخي
  • اگر جوش يا آبسه اي در مقعد مشاهده كرديد سريعاً مراجعه به پزشك و درمان را شروع كنيد.
  • سعي كنيد در طول روز مدت زمان طولاني ننشينيد.

 

روش هاي درمان

براي درمان كيست مويي گزينه هاي زيادي وجود دارد كه در اين مقاله به 4 مورد از متداول ترين روش هاي درمان مي پردازيم. بايد در نظر داشت كه اگر كيست در مراحل اوليه خود باشد و زياد پيشرفت نكرده باشد مي توان با روش هاي خانگي مثل استفاده از پمادهاي گياهي  آن را درمان كرد.

براي سالهاي طولاني تنها روش درمان اين بيماري روش سنتي  و استفاده از تيغ و چاقوي جراحي بود اما امروزه روش نوين و بي دردسر ليزر درماني براي كيست مويي وجود دارد.

يكي از كلينيك هاي حرفه اي در كنار دكتر و پزشك هاي متخصصي در زمينه درمان بواسير(هموروئيد)، شقاق، فيستول و كيست مويي  با ليزر در تهران كلينيك نوين مي باشد.

درمان كيست مويي بدون جراحي و با ليزر

 

با توجه به مزاياي زيادي كه ليزر براي درمان اين بيماري و ساير بيماري هاي نشيمنگاهي دارد به يك روش متداول و محبوب براي بيماران تبديل شده است. اكثر بيماري ها در مراحل اوليه با روش هاي خانگي و يا دارو قابل درمان هستند اما بعد از مدتي اگر بهبودي حاصل نشد نياز به يك روش تهاجمي تري مثل عمل جراحي مي باشد. جراحي به روش سنتي داراي عوارض و دردسرهاي زيادي براي بيمار مي باشد و بيمار با دانستن عوارض اين روش، اگر چاقوي جراحي را براي درمان انتخاب نمايد علاوه بر عوارض بعد از درمان، استرس و اضطراب هم به مشكلاتش اضافه خواهد شد.

اما در روش ليزر درماني، سينوس به وسيله ي اشعه ي ليزر كاملاً خالي مي شود و التهاب و عفونت بافت اطراف توسط ليزر از بين خواهد رفت. اين روش با بي حسي موضعي انجام ميشود بنابراين بيمار هيچ گونه درد و يا ناراحتي را در طي درمان حس نمي كند. از ساير مزاياي اين روش براي درمان سينوس پيلونيدال مي توان به اين موارد اشاره نمود:

  • بدون نياز به بيهوشي و بستري شدن در بيمارستان
  • قابل انجام به صورت سرپايي در مدت زمان كمتر از يك ساعت
  • بعد از ليزر كيست مويي بيمار درد و خونريزي و عفونت در ناحيه سينوس ندارد.
  • برخلاف جراحي در روش ليزر درمان امكان بازگشت و عود مجدد بيماري به كمترين حد ممكن مي رسد و احتمال آن تقريباً صفر است.
  • با توجه به تمام مزاياي گفته شده درمان هزينه عمل كيست مويي با ليزر بسيار كمتر از هزينه هاي مربوط به جراحي و بستري شدن در بيمارستان مي باشد.

امتیاز :

بازدید :

برچسب ها : ،

ادامه مطلب

تاريخ : ۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۹ | ۱۲:۴۴:۵۴ | نویسنده : مهدي پدرام اصل |

<-PostTitle->

خبرگزاري آريا- غذا خوردن و تغذيه جزء جدايي ناپذير و اساسي زندگي هر فردي است و مهمترين دليل سلامت و طول عمر مي باشد. اين موضوع در مورد هر موجود زنده اي صدق مي كند و تمام موجودات زنده براي ادامه ي بقا و حيات خود در تلاش براي به دست آوردن غذا مي باشند، ولي در انسان ها به دليل فرآيند رشد و سلامت جسم و روان، تغذيه اهميت بيشتري دارد. زيرا سبك سالم و صحيح تغذيه، باعث تامين انرژي و بهتر شدن كاركرد اندام ها و ارگان هاي مختلف در بدن خواهد شد.

به همين دليل مهم است كه تغذيه انسان با در نظر گرفتن تمام نيازهاي بدن و به صورت اصولي باشد كه نتيجه ي آن علاوه بر سلامت جسمي، سلامت روح و روان، شادابي و افزايش عمر هم مي باشد. اما اگر سبك سالمي براي تغذيه خود نداشته باشيد، عملكرد اندام هاي بدن مختل مي شود و رفته رفته انرژي و قواي روحي و جسمي خود را از دست خواهيد داد.

همانطور كه ميدانيم و طبق مطالعاتي كه صورت گرفته، عامل اصلي اكثر مرگ و ميرها و بيماري هاي قلبي، گوارشي، سرطان و ... ريشه در تغذيه فرد دارد. به همين خاطر است كه غذا خوردن و تغذيه امروزه بيش از پيش اهميت دارد و نقش تغذيه به موضوعي بسيار فراتر از سير شدن شكم افراد تبديل شده است. علاوه بر آن سبك زندگي ماشيني و بي تحرك امروزي باعث چاقي و اضافه وزن افراد مي شود و اين موضوع خود باعث بسياري از بيماري ها خواهد شد.

پس براي ساختن زندگي بهتر و جسم سالم تر و روح و روان شادتر، انتخاب رژيم غذايي سالم ضروري است. البته ناگفته نماند كه غذاي سالم در كنار ورزش، دوري از دخانيات، فعاليت و خواب منظم، استرس نداشتن و … سلامتي شما را تضمين خواهد كرد و صرفاً با تغذيه سالم نمي توان سلامتي را حفظ كرد.

با خواندن اين مقاله شما با سبك زندگي و تغذيه سالم بيشتر آشنا خواهيد شد و اگر دچار مشكل جسمي خاصي هستيد بايد با داشتن اطلاعات در مورد هر يك از گروه هاي غذايي، بيشتر مراقب غذا خوردن و تغذيه خود باشيد.

ثروت واقعي ما همان سلامتي مي باشد و متاسفانه امروزه با مشغله هاي زيادي كه داريم اين موضوع را فراموش كرده و اهميت كمتري به آن مي دهيم.

هر كدام از ارگانها و اندام هاي بدن ما براي اينكه بتوانند وظيفه و فعاليت خود را به درستي انجام دهند نياز به انرژي دارند كه اين انرژي بايد از راه تغذيه سالم توسط ما به آنها رسانده شود.

تغذيه سالم چيست

رژيم غذايي كه در آن پروتئين لخم  يا Pro-Lean، كربوهيدرات و چربي هاي متعادلي وجود دارد، يك غذاي خوب را براي ما ميسازد كه باعث قوي شدن بدن و دور شدن از امراض و بيماري ها مي شود.


امتیاز :

بازدید :

برچسب ها : ،

ادامه مطلب

تاريخ : ۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۹ | ۱۲:۴۴:۳۴ | نویسنده : مهدي پدرام اصل |

<-PostTitle->

به گزارش افكارنيوز، كيست مويي كه تحت عنوان سينوس يا كيست پيلونيدال هم شناخته مي شود، عارضه اي است كه بيشتر در مردان شاهد بروز آن هستيم. بيماري كيست مويي اگرچه جزء بيماري هاي خطرناك به شمار نمي رود اما اگر پيشرفت كند و تبديل به آبسه چركي شود مي تواند مشكل ساز شود.

كيست مويي چيست؟

كيست پيلونيدال كيسه اي پر از مايع و چرك است كه در زير پوست و در قسمت تحتاني كمر، نزديك به خط باسن قرار دارد. بعضي از آنها قابل مشاهده نيستند، در حالي كه برخي ديگر مي توانند مانند چند حفره كوچك يا يك برآمدگي و التهاب در پوست اين ناحيه به نظر برسند. البته به ندرت اتفاق مي افتد كه اين عارضه در نواحي ديگر بدن هم ديده شود.

معمولا از اين سوراخ هايي كه در سطح پوست ايجاد مي شود، چرك و ترشحات بدبو خارج مي شود كه در واقع نشان دهنده اين است كه عفونت جمع شده در لايه هاي زيرين پوست، مسيري ايجاد مي كنند تا به سطح پوست راه پيدا كنند.

اگر اين حفره ها مسدود شوند و اين چرك و عفونت راهي براي خروج نداشته باشند، آبسه ايجاد مي شود كه بسيار دردناك است و مي تواند فعاليت هاي بيمار را به مشكل مواجه كند. گاهي اين سينوس ايجاد شده همراه با مو است و در زمان تخليه اين عفونت مو هم با آن خارج مي شود. بهترين روش براي رهايي از اين بيماري، درمان كيست مويي با ليزر و جراحي است.

يكي از دلايل ايجاد كيست مويي را برگشتن مو به داخل پوست و رشد آن در جهت مخالف عنوان مي كنند و به همين دليل گفته مي شود كه اين عارضه در افراد پرمو و آقايان بيشتر از زنان ديده مي شود. پزشكان هنوز درباره علت ابتلا به كيست مويي به نتيجه قطعي و دقيقي نرسيده اند و عنوان مي كنند كه اين عارضه مي تواند در نتيجه به دام افتادن موهايي كه ريشه محكمي ندارند به همراه سلول هاي مرده در زير پوست ايجاد شود. سيستم ايمني بدن اين مو و سلولهاي مرده را عضو بيگانه مي داند و طي يك واكنش دفاعي آبسه دور آن تشكيل مي شود.

 

 


امتیاز :

بازدید :

برچسب ها : درمان كيست مويي با ليزر، ليزر كيست مويي، عمل كيست مويي با ليزر،

ادامه مطلب

تاريخ : ۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۹ | ۰۸:۴۰:۵۷ | نویسنده : مهدي پدرام اصل |

<-PostTitle->

اگر تجربه ابتلا به كيست مويي را داريد، ممكن است در ابتدا علائمي احساس نكرده باشيد و تنها يك برآمدگي كوچك در ناحيه دنبالچه لمس كرده باشيد. در مراحل اوليه بيماري هنوز آبسه ايجاد نشده و شدت عفونت بسيار كم است، اما در نتيجه واكنش بدن به مرور اطراف مويي كه به داخل پوست برگشته آبسه شكل مي گيرد.

معمولا اين عفونت راهي براي خروج پيدا مي كند و با ايجاد حفره هايي در سطح پوست بصورت ترشحات بدبويي خارج مي شود، اما احتمال اينكه اين سوراخ ها بسته شوند وجود خواهد داشت. در اين مرحله بيماري كيست مويي مزمن شده است و شما شاهد چنين علائمي خواهيد بود:

- درد و التهاب زياد
- در مواردي احساس تب و لرز
- خروج ترشحات چركي همراه با بوي بد

- قرمزي و تورم در بخش انتهايي ستون فقرات و بين كفل ها

شايد به دليل ترس از اتاق عمل و جراحي است كه بسياري از بيماران سعي بر خود درماني و استفاده از روش هاي خانگي و دارويي براي درمان بيماري خود دارند و همين امر باعث پيشرفت عفونت و سخت شدن مراحل درمان خواهد شد.

در صورت بروز اين نشانه ها بايد اقدامات جدي براي درمان صورت گيرد و تنها راهي كه براي درمان قطعي كيست مويي مزمن پيشنهاد مي شود، جراحي و ليزر است. شايد بيماران دغدغه هزينه جراحي كيست مويي با ليزر يا به روش هاي سنتي را داشته باشند كه در اينجا تا حد امكان اطلاعات مربوط به هزينه را هم در اختيار شما عزيزان قرار خواهيم داد.

ليزر كيست مويي

جراحي كيست مويي با ليزر يكي از پرطرفدارترين روش هاي درمان است كه به شدت اثربخش بوده و تاكنون نتايج موفقيت آميزي داشته است. بكارگيري دستگاه هاي نوين ليزر براي درمان كيست مويي و ساير بيماري هاي نشيمنگاهي را مي توان راه گريزي از جراحي و مشكلات و عوارض مربوط به آن دانست.

در طي اين جراحي با توجه به وسعت بخشي كه درگير عفونت و بيماري شده، بوسيله ليزر يك يا چند برش روي موضع ايجاد مي شود و عفونت حاصل از آبسه به همراه مو و زائده هاي اضافي تخليه مي شود. اما نكاتي كه جراحي كيست مويي با ليزر را از ساير روش هاي درمان متمايز مي كند به اين شرح است:

- در اين روش بر خلاف جراحي نيازي به بستري شدن قبل و بعد از عمل نمي باشد
- به دليل خاصيت انعقاد خون توسط ليزر، اين جراحي بدون خونريزي و درد انجام مي شود

- ليزر كيست مويي بدون بيهوشي و در كمتر از نيم ساعت انجام مي شود
- هيچگونه آسيبي به بافتهاي مجاور بيماري نخواهد رسيد و جاي جراحي بعد از مدت كوتاهي از بين مي رود
- نتيجه ليزر كيست مويي قطعي است
- اين روش عوارضي به دنبال نخواهد داشت

 

منبع


امتیاز :

بازدید :

برچسب ها : ليزر كيست مويي، درمان كيست مويي با ليزر، عمل كيست مويي با ليزر،

ادامه مطلب

تاريخ : ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۹ | ۰۹:۳۵:۳۶ | نویسنده : مهدي پدرام اصل |

<-PostTitle->

 

 

به گزارش جهان نيوز

 

كيست مويي كه با نام سينوس پيلونيدال هم شناخته مي شود، حاوي چرك، مو و زائده هايي در مسير ايجاد شده در زير پوست بالاي مقعد است كه باعث ايجاد التهاب و ناراحتي براي بيمار مي شود.براي بسياري از مردم اين بيماري شناخته نشده است و افراد هيچ اطلاعي از علل و علائم اين بيماري ندارند. به همين منظور در اينجا به توضيح و بررسي علائم، دلايل و روش هاي عمل جراحي درمان كيست مويي با ليزر مي پردازيم:

تا كنون پزشكان علت دقيقي را براي ابتلا به اين عارضه پيدا نكرده اند اما عواملي هستند كه با ايجاد اصطكاك موهاي موجود در ناحيه مقعد و بالاي باسن را مجبور به رشد در زير پوست و در خلاف جهت خود مي كنند. با وارد شدن اين مو به زير پوست، بدن واكنش ايمني عليه آن انجام مي دهد، چون اين مو را به عنوان عضوي بيگانه مي شناسد و در نتيجه اين فرآيند، كيست و آبسه اطراف موها شكل مي گيرد.

عفونت موجود در آبسه ايجاد شده اطراف مو گاهي از طريق يك يا چند سينوس به سطح پوست مقعد راه پيدا مي كند و خون و ترشحات چركي از آن خارج مي شود. اما در ادامه عوامل احتمالي كه در ايجاد كيست مويي موثرند را شرح مي دهيم:

  • تغيير هورمون ها كه بعد از بلوغ اتفاق مي افتد
    اصطكاك ناشي از لباس هاي نامناسب كه باعث برگشتن مو به داخل پوست مي شود
    نشستن هاي طولاني كه به دليل شغلي كه افراد دارند اتفاق مي افتد
    نوعي نقص مادرزادي در بخش انتهايي ستون فقرات
    چاقي و اضافه وزن

در مراحل اوليه كه هنوز عفونت و آبسه ايجاد نشده و يا شدت آن كم است، بيمار علائمي نخواهد داشت و ممكن است متوجه بيماري نشود. اما اگر فرد با لمس برآمدگي ايجاد شده در ناحيه دنبالچه به وجود بيماري پي برد، بايد از روش هاي دارويي و خانگي براي درمان اين عارضه استفاده كند.

البته روش هاي خانگي درمان كيست مويي تنها قبل از پيشرفت عفونت كاربرد دارند و احتمال دارد كه عارضه را درمان كنند اما نمي توان به عنوان روش درمان قطعي روي آنها حساب كرد. اگر بعد از گذشت هفت روز از درمان خانگي و دارويي بيماري درمان نشد، حتما بايد به روش جراحي كيست را درمان كرد.

كيست مويي مزمن، باعث ايجاد ترشحات بدبو، قرمز شدن موضع بيماري به همراه درد و التهاب مي شود كه به شدت بيمار را آزار مي دهد و بايد هرچه زودتر براي درمان آن اقدام شود.

 


امتیاز :

بازدید :

برچسب ها : درمان كيست مويي، ليزر كيست مويي، عمل كيست مويي با ليزر،

ادامه مطلب

تاريخ : ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۹ | ۰۹:۲۹:۰۸ | نویسنده : مهدي پدرام اصل |

<-PostTitle->

مطالب زيادي درمورد تركيب عسل و ساير مواد مثل شير، سير، دارچين، ليمو و … وجود دارد كه همگي به فوايد شگفت انگيز تركيب عسل با اين مواد اشاره دارند.

عسل ماده ي غذايي پرطرفداري كه خواص دارويي و درماني زيادي دارد و به همين دليل مورد استفاده ي زيادي قرار مي گيرد. اين ماده ي شيرين كه به وسيله زنبور از شهد گل ساخته مي شود معجزه اي براي سلامتي مي باشد و علاوه بر طعم شيرين و فوق العاده اي كه دارد، داراي خاصيت آنتي باكتريايي هم مي باشد. دليل اينكه گونه هاي مختلفي از عسل وجود دارد به دليل گل هاي مختلفي مي باشد كه زنبورها در دسترس دارند.

مطالب زيادي درمورد تركيب عسل و ساير مواد مثل شير، سير، دارچين، ليمو و … وجود دارد كه همگي به فوايد شگفت انگيز تركيب عسل با اين مواد اشاره دارند. ما در اين مقاله قصد داريم به عسل طبيعي و فوايد بيشمار آن براي سلامتي بپردازيم. البته خواص اين ماده مغذي بسيار بيشتر از آن چيزي مي باشد كه بتوان در يك مقاله بيان كرد، اما تا جاي ممكن سعي ميكنيم تمام خواص اصلي و ثابت شده آن را مورد بررسي قرار دهيم. پس با ما همراه باشيد.

بهبود عملكرد دستگاه گوارش


عسل طبيعي به دليل پروبيوتيك هاي زيادي كه دارد باعث رشد بيشتر باكتري هاي مفيد مي شود. بنابراين باعث تعادل باكتري هاي موجود در سيستم گوارشي مي شود. همچنين مصرف شير و عسل منجر به از بين رفتن نفخ، يبوست و باكتري هاي مضر خواهد شد. براي درمان زخم دستگاه گوارش و رفلاكس اسيدي آن و سوء هاضمه نيز مفيد است. البته به نوزادان زير يك سال هرگز نبايد عسل داده شود. به دليل اينكه رشد سيستم گوارشي و ايمني آنها هنوز تكميل نشده و قادر به مقابله با هاگ هاي قارچ و بوتوليسم موجود در عسل نمي باشد.

درمان سرماخوردگي و سرفه


طبق تحقيقات انجام شده، عسل باعث كاهش سرفه و بهبود خواب كودكان مي شود. همچنين تركيب گرم آبليمو و عسل حالت خفگي در گلو را از بين مي برد و باعث خوب شدن سريع تر فرد سرماخورده خواهد شد. برخي مطالعات انجام شده نشان مي دهد كه تاثيري كه تركيب عسل و ليمو در درمان سرماخوردگي مي تواند داشته باشد با داروي دكسترومتورفان برابر است و مي تواند جايگزين مناسبي براي داروهاي شيميايي باشد.

درمان شقاق مقعدي با عسل



عسل به دليل خاصيت ضدالتهابي كه دارد ميكروب ها و عفونت هاي ناحيه مقعد را از بين مي برد و مي تواند در ترميم و بهبود زخم هاي مقعدي مفيد باشد. تركيب عسل يا موم عسل و روغن زيتون در درمان شقاق مقعدي كه يكي از بيماري هاي نشيمنگاهي مي باشد موثر است. براي اين منظور بايد عسل و روغن زيتون را حرارت داده تا به صورت ذوب شده دربيايد سپس اجازه دهيد تا سرد شود و روي محل شقاق بماليد. البته اگر فيشر يا شقاق در مرحله ابتدايي و به صورت يك ترك يا شكاف ريزي باشد اين روش موثر است در غير اينصورت بايد از درمان هاي تخصصي تري مثل ليزر و يا جراحي شقاق استفاده شود.
ادامه مطلب در 

امتیاز :

بازدید :

برچسب ها : ،

ادامه مطلب

تاريخ : ۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۹ | ۱۲:۵۷:۳۸ | نویسنده : مهدي پدرام اصل |

<-PostTitle->

علائم آسم كه شامل سرفه، خس خس سينه و سفت شدن قفسه سينه مي شود، در حملات شديد آسم شايع است. گاهي اوقات آسم به آسم برونشي يا بيماري واكنشي از راه هوايي گفته مي شود. آسم با درمان مناسب قابل كنترل است.

 

آسم ائوزينوفيليك نوعي آسم شديد است. دريابيد كه چه تعداد از افراد تحت تأثير قرار مي گيرند و اگر تشخيص داده شود چه انتظار ديگري داريد.

علائم آسم

آسم با التهاب لوله هاي برونشي با افزايش توليد ترشحات چسبنده در داخل لوله ها مشخص مي شود. افراد مبتلا به آسم هنگامي كه مجاري هوايي سفت، متورم يا پر از مخاط مي شوند علائمي را تجربه مي كنند. علائم شايع آسم شامل موارد زير است:

  • سرفه ، به خصوص در شب
  • خس خس سينه
  • تنگي نفس
  • سفتي ، درد و فشار

همه افراد مبتلا به آسم علائم يكساني ندارند. ممكن است شما تمام اين علائم را نداشته باشيد يا ممكن است در زمان هاي مختلف علائم مختلفي داشته باشيد. علائم آسم همچنين ممكن است از حمله آسم به حالت ديگر متفاوت باشد، در واقع خفيف و يا شديد باشد.

 

برخي از مبتلايان به آسم ممكن است به مدت طولاني و بدون علائم باشند،  يا برخي ديگر ممكن است هر روز علائم آسم داشته باشند. علاوه بر اين ، برخي از افراد ممكن است فقط هنگام ورزش يا سرماخوردگي به علائم آسم دچار شوند.

 

حملات آسم خفيف معمولاً شايع است. راه هاي هوايي طي چند دقيقه تا چند ساعت باز مي شوند. حملات شديد كمتر ديده مي شود اما طولاني تر است و به كمك فوري پزشكي احتياج دارد. شناخت و درمان علائم خفيف آسم براي كمك به شما در پيشگيري از وقايع شديد و كنترل بهتر اين بيماري بسيار مهم است.

 

علائم اوليه آسم را بدانيد

علائم هشدار دهنده اوليه تغييراتي است كه درست قبل يا در همان ابتداي حمله آسم اتفاق مي افتد.

به طور كلي ، اين علائم به اندازه كافي شديد نيستند كه شما را از ادامه فعاليت هاي روزانه خود باز دارند. اما با شناخت اين علائم مي توانيد جلوي حمله آسم را بگيريد و يا از بدتر شدن آن جلوگيري كنيد. علائم هشدار دهنده اوليه حمله آسم شامل موارد زير است:

  • سرفه مكرر ، به خصوص در شب
  • تنگي نفس 
  • هنگام ورزش احساس خستگي يا ضعف مي كنيد
  • خس خس سينه يا سرفه بعد از ورزش
  • احساس خستگي 
  • علائم سرماخوردگي يا آلرژي (عطسه ، آبريزش بيني ، سرفه ، احتقان بيني ، گلودرد و سردرد)
  • مشكل خواب

اگر اين علائم هشدار دهنده را داريد ،براي درمان و مصرف دارو با پزشك خود مشورت كنيد.

 


امتیاز :

بازدید :

برچسب ها : ،

ادامه مطلب

تاريخ : ۱۸ ارديبهشت ۱۳۹۹ | ۱۰:۰۹:۴۶ | نویسنده : مهدي پدرام اصل |

<-PostTitle->

همه ما در طول زندگي خود به بيماري هايي مبتلا مي شويم كه ممكن است از نوع كم خطر يا پرخطر باشند و مشكلاتي برايمان بوجود بياورند.

عارضه ها و مشكلاتي كه در ناحيه انتهاي روده و مقعد ايجاد مي شوند در گروه بيماري هاي كم خطر هستند اما بايد جدي گرفته شوند و به محض مشاهده علائم براي درمان آنها اقدام شود. شايد بتوان مشكلات گوارشي و جدي نگرفتن آنها را يكي از دلايل اينگونه بيماري ها دانست اما قطعا علل ديگري هم در بروز بيماري هاي نشيمنگاهي موثرند كه در ادامه به آنها پرداخته مي شود:

شايع ترين عارضه نشيمنگاهي كه بيشتر از نصف مردم جامعه به آن مبتلا مي شوند بواسير يا هموروئيد است كه در هر سني احتمال ابتلا به آن وجود خواهد داشت اما در سنين بالا به دليل ضعيف و آسيب پذير شدن عضلات ناحيه مقعد احتمال آن كمي بيشتر است. زماني شما به بواسير مبتلا مي شويد كه رگ هاي ناحيه مقعد دچار التهاب و تورم مي شوند و علت آن ايجاد فشار بيش از حد به ديواره هاي مقعد است كه در مقاله “بررسي مزايا و معايب درمان هموروئيد يا بواسير با ليزر” نيز توضيحات جامعي درباره اين عارضه داده شده است.

اگر بخواهيم نگاهي كلي به علل بروز اين عارضه داشته باشيم، تاثير سبك تغذيه و زندگي غلط را هم نمي توان در ايجاد اين بيماري ناديده گرفت. مصرف كافي فيبر و نوشيدن آب و مايعات كافي يكي از نكات تغذيه ايست كه براي پيشگيري از يبوست توصيه مي شود.

سخت شدن مدفوع و يبوست كه باعث مي شود نياز به زور زدن هنگام دفع داشته باشيد، يكي از عوامل اصلي ايجاد فشار در مقعد است. همچنين افرادي كه در طول روز زمان زيادي را مي نشينند، مدتي است به اسهال مبتلا شده اند، دچار چاقي و اضافه وزن هستند و خانم هايي كه باردار مي باشند يا آميزش جنسي مقعدي دارند بيشتر در معرض ابتلا به اين بيماري قرار دارند.

بنابراين به دليل حساسيت بالاي ناحيه نشيمنگاهي رعايت نكاتي براي پيشگيري از هموروئيد توصيه مي شود، اما اگر به اين عارضه دچار شديم مراجعه به پزشك اولين اقدامي است كه بايد انجام دهيم. اگر هموروئيد شما از نوع داخلي باشد، شايع ترين نشانه آن خونريزي از مقعد است و احتمال اينكه ساير علائم بواسير را بطور خفيف احساس كنيد وجود خواهد داشت. همچنين احتمال اينكه براي تشخيص هموروئيد داخلي علاوه بر معاينه نياز به انجام آزمايشات ديگري هم باشد، وجود دارد.

بواسير خارجي كه در بخش بيروني مقعد بروز پيدا مي كند، شامل يك زائده سفت و قابل لمس در اطراف مقعد است كه ممكن است دردناك باشد. همچنين مشاهده قرمزي و التهاب، احساس سوزش و خارش، درد هنگام نشستن و خونريزي هم جزء علائم هموروئيد خارجي است كه در هر شخصي شدت و نوع بروز آن مي تواند متفاوت باشد.

درمان سريع بواسير خارجي بدون جراحي

اگر از افرادي هستيد كه به هموروئيد خارجي مبتلا شده ايد احتمالا علائم شديدتري را تجربه مي كنيد و نياز به استفاده از روش هاي درمان سريع بواسير خارجي داريد كه در ادامه يك به يك آنها را بررسي مي كنيم:

 

مشاهده مطلب كامل


امتیاز :

بازدید :

برچسب ها : درمان سريع بواسير خارجي، درمان سريع هموروئيد، روش‌هاي درمان هموروئيد، درمان بواسير خارجي بدون جراحي،

ادامه مطلب

تاريخ : ۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۹ | ۰۹:۲۳:۲۲ | نویسنده : مهدي پدرام اصل |

<-PostTitle->

خون در مدفوع مي تواند قرمز روشن ، تيره، سياه و يا حتي مخفي باشد (با چشم غير مسلح قابل مشاهده نيست). علل خون در مدفوع دلايل متعددي دار كه در بعضي مواقع مشكل خاصي نبوده و بي ضرر تا بيماري هاي آزار دهنده دستگاه گوارش مانند بواسير(هموروئيد) و شقاق مقعد (شكاف ديواره مقعد) كه معمولا بعلت فشار زياد هنگام دفع مدفوع سخت كه با يبوست همراه است باشد و در بعضي مواقع بيماري بسيار خطرناك و جدي مانند سرطان است. در نتيجه با مشاهده علائم خون در مدفوع بايد توسط يك پزشك متخصص معاينه شويد.

خونريزي ركتال به عبور خون قرمز روشن از مقعد اشاره دارد ، كه اغلب با مدفوع و / يا لخته هاي خون مخلوط مي شود. بيشتر خونريزي هاي روده از روده بزرگ ، روده يا مقعد ناشي مي شود و مي تواند با اسهال همراه باشد. رنگ خون هنگام خونريزي اغلب به محل خونريزي در دستگاه گوارش بستگي دارد. به طور كلي ، هرچه محل خونريزي به مقعد نزديك تر باشد ، خون قرمز روشن تر خواهد شد. بنابراين خونريزي از مقعد كه در انتهاي كانال روده باشد به رنگ قرمز روشن است و نشان از تازه بودن خون و طي كردن مسير كوتاهي دارد، در حالي كه خونريزي از ابتداي روده بزرگ به رنگ قرمز تيره مي باشد.

از دلايل شايع خونريزي ركتوم مي توان به بواسير ، شقاق مقعد ، پروكتيت ، بيماري كرون ، ديورتيكولوزيس ، كوليت اولسراتيو ، زخم ركتوم ، پرولاپس ركتال ، كوليت ايسكميك ، آنژيو ديسپلازي ، تروما ركتوم ، سرطان مقعد ، سرطان روده بزرگ ، عوارض پرتودرماني و موارد ديگر اشاره كرد كه در ادامه به شايع ترين دليل آن بيماري هموروئيد يا بواسير خوني است، مي پردازيم.

بواسير يا هموروئيد خوني نوعي از اين  بيماري است كه به يكي از علائم شايع آن يعني خونريزي اشاره دارد. بسياري از افراد اين نوع از هموروئيد را تجربه مي كنند. خونريزي مقعدي مشكل شايعي است كه ميتواند نگراني هاي مختلفي را براي بيمار ايجاد كند. در ضمن نبايد از كنار اين علامت به سادگي گذشت زيرا امكان دارد نشانه اي از ساير بيماري هاي خطرناك تر باشد. اگر با اين بيماري و علائم آن آشنايي نداريد پس باما همراه باشيد.

بواسير خوني چيست؟

بواسير يا هموروئيد نوعي از بيماري هاي نشيمنگاه يا مقعد هستند. اين بيماري در واقع واريسي شدن سياهرگ هاي مقعدي است  كه به معني گشاد شدن يا تورم اين سياهرگ ها است. اين بيماري مي‌تواند از عوامل مختلفي  در طول زندگي سرچشمه گيرد و در صورتيكه علائم اين بيماري را داريد ميتوانيد براي درمان بواسير خوني به كلينيك نوين مراجعه فرمائيد.

اما چنانچه بواسير دچار خونريزي شود، يعني سياهرگ متورم شده در اثر عوامل مختلف آسيب ديده و پاره شده است پس بيمار بواسير خوني را تجربه خواهد كرد.

بواسير به طور كلي داراي دو نوع داخلي و خارجي است. كه در نوع اول سياهرگ هاي داخل مقعد و درون كانال مقعد و در نوع دوم سياهرگ ها يا عروق خارج از مقعد و بر روي دريچه مقعد دچار آسيب شده اند. هم هموروئيد داخلي و هم خارجي ممكن است دچار خونريزي شود و در واقع بواسير خوني به هر دو نوع بواسير اشاره دارد. اما در نظر داشته باشيد كه هموروئيد خوني با هموروئيد ترومبوزه متفاوت است.

علائم بواسير خوني؟

بيماري بواسير بسته به نوع آن علائم متفاوتي دارد. به علاوه مرحله بيماري نيز در بروز علائم و شدت آنها تاًثير گذار است‌. خونريزي از بواسير يكي از مهمترين علائمي است كه بيمار در مراحل پيشرفته عارضه تجربه مي كند. ساير علائمي كه بواسير خوني در كنار خونريزي ايجاد ميكند. به اين شرح است:

       
  • •  قبل از بررسي ساير علائم بگوييم كه خونريزي مي تواند به اشكال خون در مدفوع و يا مشاهده خون بر روي دستمال توالت نيز باشد.
  •    
  • •  درد شديد خصوصا هنگام دفع
  •    
  • •  تورم و التهاب مقعد
  •    
  • •  احساس توده اي در مقعد

  • •  بيرون زدگي هاي گوشتي
  •    
  • •  لمس توده اي متورم در اطراف مقعد
  •    
  • •  خارش و سوزش
  •    
  • •  خروج ترشحات از مقعد
       

امتیاز :

بازدید :

برچسب ها : ،

ادامه مطلب

تاريخ : ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۹ | ۰۹:۲۹:۴۲ | نویسنده : مهدي پدرام اصل |

<-PostTitle->

بيماري مزمن و عفونت
علاوه بر عوامل رژيم غذايي ، بيماري مزمن و عفونت ممكن است با كاهش ميزان گلبول هاي قرمز خون باعث كم خوني شود. اين منجر به افت كمي در سطح هموگلوبين مي شود. عوامل بهداشتي از جمله سرطان ، بيماري التهابي روده ، بيماري كليه و آرتريت روماتوئيد تنها چند بيماري هستند كه ممكن است منجر به اين اختلال شوند. در اين موارد ، مولكولهاي التهابي بر نحوه ذخيره و استفاده آهن از بدن و تأثير كمتر آن براي ساخت گلبول هاي قرمز تأثير مي گذارند.

درمان
سلامتي خود را با شناسايي و درمان علت اصلي بيماريهاي نادرستي بهبود بخشيد. حتي موارد خفيف كم خوني بيماري مزمن ممكن است در افزايش خطر مرگ و مير و بستري شدن در افراد مسن نقش داشته باشد. به همين دلايل ، صرف نظر از علت ، تشخيص و درمان اين اختلال بسيار مهم است. هنگامي كه علت اصلي مشخص شود، مكمل هايي تجويز شود.

كمخوني آپلاستيك
كم خوني آپلاستيك نادر است. اين بيماري هنگامي حاصل مي شود كه مغز استخوان خون كافي براي بدن ايجاد نمي كند. در نتيجه سطح گلبول هاي قرمز ، گلبول هاي سفيد (WBCs) و پلاكت ها كاهش پيدا مي كند. ممكن است يا به ارث برده يا اكتساب شود. موارد به دست آمده ممكن است به طور ناگهاني روي دهد و يا به آرامي توسعه يابد. ان بيماري ممكن است با بيماريهاي عفوني ، اختلالات خود ايمني ، پرتودرماني ، شيمي درماني و بارداري در ارتباط باشد.

درمان
درمان مؤثر شامل برخي داروها ، انتقال ها يا پيوند سلول هاي بنيادي مغز استخوان است. داروها با مكانيسم هاي مختلفي كار مي كنند. برخي ممكن است توليد خون را تحريك كنند. داروهاي موجود در اين كلاس شامل اريتروپويتين و عامل تحريك كلوني است. ممكن است داروهايي كه سيستم ايمني بدن را سركوب مي كنند ، از جمله سيكلوسپورين ، متيل پردنيزولون و گلوبولين ضد تيموسيت (ATG) تجويز شوند. كاهش گلبول هاي سفيذ خون  ممكن است خطر عفونت را افزايش دهد ، بنابراين پزشك ممكن است داروهاي ضد ويروسي يا آنتي بيوتيكي براي كاهش اين خطر تجويز كند.

خون ريزي
خونريزي مي تواند باعث كم خوني شود. خونريزي باعث كاهش ميزان RBC در بدن مي شود. بع طور مثال قاعدگي شديد يا يا قاعدگي ممكن است باعث اين امر شود. نوجوانان ممكن است مستعد ابتلا به اين مشكل باشند و در صورت بروز مشكلات ، سالانه و يا بيشتر اوقات مورد معاينه قرار مي گيرند زخم هاي دستگاه گوارش ، آسيب داخلي يا خارجي ممكن است باعث خونريزي در حدي شود كه منجر به كم خوني فقر آهن شود.

بيماريهاي ارثي
برخي از بيماري هاي ارثي ممكن است باعث از بين رفتن غير طبيعي RBC ها شود. بيماري سلول سيكل ، تالاسمي و برخي شرايط خاص كه با عدم آنزيم همراه هستند چند نوع بيماري ارثي هستند. اينها منجر به ايجاد RBC هاي معيوب مي شود كه سريعتر از RBC هاي سالم مي ميرند.

كم خوني هموليتيك
اين يك بيماري ديگر است كه منجر به از بين رفتن RBCs مي شود. اين ممكن است به دست آورد يا وراثت باشد. شكل اكتسابي ممكن است در اثر بيماري خود ايمني ، عفونت ها ، تومورها ، لوسمي يا لنفوم رخ دهد. همچنين ممكن است يك عارضه جانبي از برخي داروهاي خاص از جمله برخي از انواع آنتي بيوتيك ها ، داروهاي ضد تشنج ، داروهاي مورد استفاده در درمان عفونت هاي ادراري و ساير موارد باشد. اين داروها بعضي اوقات سيستم ايمني بدن را به سمت ساخت آنتي بادي در برابر RBCs سوق مي دهند كه منجر به از بين رفتن آنها مي شود.

بيماري سلول داسي شكل
گلبولهاي قرمز كه به شكل دايره اي هستند نمي توانند اكسيژن زيادي حمل كنند.

كم خوني سلولي
RBC هاي معمولي بين 90 تا 120 روز طول عمر دارند. RBCs در فردي كه مبتلا به اين بيماري است ، بين 10 تا 20 روز زندگي مي كنند. بدن ممكن است براي توليد مداوم RBC هاي جديد تلاش كند و ممكن است بيمار احساس خستگي كند. بحران زماني رخ مي دهد كه بافت ها و اندام ها قادر به دريافت اكسيژن كافي نيستند. كمبود طولاني مدت اكسيژن ممكن است به مفاصل ، استخوانها ، طحال ، ريه ها ، كبد ، مغز ، ريه ها ، چشم ها ، پوست و ساير بافت ها آسيب برساند.


امتیاز :

بازدید :

برچسب ها : ،

ادامه مطلب

تاريخ : ۱۱ ارديبهشت ۱۳۹۹ | ۱۱:۱۴:۴۴ | نویسنده : مهدي پدرام اصل |




سئو کار حرفه ای / خرید پیج اینستاگرام / باربری / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی در مشهد / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد  /سایت ایرونی  / بازی اندروید  /  خدمات گرافیک آریا گستر  / فروش پیج آماده آریا گستر / نیازمندی های نظافتی / وکیل در مشهد / ارز دیجیتال / نیازمندی های قالیشویی / مبل شویی / املاک شمال  / آرد واحد تهران / فیزیوتراپی سیناطب / sell Instagram account safely / نیازمندی های گردشگری / نیازمندی های سالن زیبایی